top of page

אודות המסעדה

בלב שכונת נווה דוד בחיפה, לפני ארבעה עשורים, החלה להתרקם מסורת קולינרית יוצאת דופן. מה שהחל כפסקייה קטנה ומיוחדת, הפך תחת ידיו האמונות של סביח למוסד קולינרי מוערך. סביח, שהעניק למקום את שמו העיראקי, ביסס את המקום כמעוז של שיפודי בשר על האש ברמה הגבוהה ביותר באזור.

היום, מסעדת סביח גריל בשרים היא הרבה יותר מסתם מסעדה - היא סיפור של מורשת משפחתית מפוארת. נכדיו של סביח ממשיכים את דרכו בנאמנות, מנהלים את העסק המשפחתי תוך שמירה על הסטנדרטים הגבוהים שקבע סבם. כל מנה יוצאת מהמטבח היא עדות חיה למסורת של 40 שנה, המשלבת טכניקות בישול מסורתיות עם הקפדה על איכות בלתי מתפשרת.

מה שמייחד את סביח גריל בשרים הוא השילוב המושלם בין איכות קולינרית גבוהה לבין אווירה משפחתית חמה. הצוות, המורכב מבני המשפחה, מקפיד על רמת ניקיון גבוהה, שירות אישי ולבבי, וטריות מוחלטת של חומרי הגלם. כיום, עם שני סניפים פעילים - בחיפה ובקריית מוצקין - ממשיכה המסעדה להנחיל את המסורת של אוכל פשוט ואיכותי, שנעשה מכל הלב, לדור חדש של סועדים.

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page